Připravte si poke bowl – havajskou misku, jejímž základem je dobře ochucená suši rýže. Na ni si můžete dát vše, na co máte chuť nebo co najdete v lednici. Zkuste třeba kombinaci zeleniny a lososa ochuceného Teriyaki omáčkou Lee Kum Kee.
Milujeme objevovat poklady národních kuchyní. Libanonské brambory batata harra, tedy pečené brambory se spoustou koriandru, se skvěle hodí do naší rubriky Skromné jídlo. Přidejte šťavnaté kuře a máte perfektní jednoduchou večeři za pár korun.
Helena Fléglová je česká cukrářka, se kterou časopis Apetit dlouhodobě spolupracuje. Její seriál Cukrářská akademie vycházel v Apetitu několik měsíců. Spolupráci završila Helena dvěma skvostnými dorty, které upekla k 20. narozeninám Apetitu...
Pažitku dobře známe jako bylinu s dlouhým stonkem, jejíž květ může být pro svou příjemnou fialovou barvu krásnou ozdobou zahrady. Nejen stonek, ale i květy pažitky jsou jedlé a můžete je použít třeba na ozdobu svěžích salátů. Pažitka patří...
Populární herečka Sofía Vergara sdělila fanouškům na svém instagramovém účtu, že brzy vyjde kuchařská show Celebrity Family Food Battle, kterou produkovala a kde se v kulinářských výzvách inspirovaných filmy a seriály utkají celebrity a...
Španělsko je pro Lucii Šmoldasovou srdeční záležitostí, jezdí tam každý rok a vždycky objeví něco nového. Ibizu měla kdysi spojenou s večírky, ale zelený ostrov na západě Středozemního moře nabízí daleko víc než...
Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...
Toužíte po vodě bez pachuti chloru a s vědomím, že jste pro její přirozenost učinili maximum? Řešením je vodu filtrovat. K tomu skvěle slouží filtrovací karafy a konvice. Napustíte do nich vodu a cestou dovnitř nebo ven – záleží, jakou...